Vanliga frågor

Allmänt


Svar

Du blir kund hos Razo genom att välja det medlemskap som passar dig, eller de enstaka produkter du önskar dig. Genom att påbörja ett medlemskap sparar du ännu mer på dina rakblad! Registrera dig på vår hemsida genom att skapa ett konto innan du fullföljer ett köp. Börja med och skriva in ditt användarnamn (e-postadress) och lösenord till din profil, samt fyll i beställningsformuläret med dina adressuppgifter och välj en betalningsmetod – sedan är du igång! Svårare än så är det inte.


Svar

Nej! Vi avskyr dolda avgifter. Allt du handlar hos Razo skickas helt fraktfritt.


Svar

Vid accepterande av köpevillkoren godkänner du automatisk betalning.


Svar

Vi samarbetar med PayEx och accepterar Visa, Mastercard och American Express.


Svar

Alla beställningar levereras inom 4-7 arbetsdagar – direkt i din brevlåda.


Svar

Detta beklagar vi! Det bästa är att kontrollera om namnet och adressen som produkterna ska skickas till stämmer. Du kan kontrollera detta under 'Mina sidor'. Vänligen kontakta kundtjänst per e-post på kontaktsidan eller ring 08-777 2510 så ser vi till att lösa problemet.


Svar

Du har alltid en ångerperiod på 14 dagar efter mottagande av produkt. För att köpet ska kunna hävas är det väldigt viktigt att produkterna inte har använts. Då de flesta av våra produkter klassas som hygienartiklar måste de vara oanvända för att en retur ska godkännas.


Medlemskap


Svar

Vår service är 100 % flexibel. Alltså, du kan aktivera, pausa eller avsluta ditt medlemskap när du vill. Logga helt enkelt in på din profil och klicka på 'Paus'. Från det ögonblicket kommer du inte få fler leveranser.


Svar

Vi skickar refillblad i ett paket med fyra rakblad till ett fast lågt medlemspris på 128 kr. Du bestämmer själv när och hur ofta vi ska skicka. Alltid fri frakt och levereras direkt i din brevlåda.


Svar

Självklart gör vi det! Många av våra medlemmar vill köra med längre intervaller än de vi tillhandahåller och beställa rakblad när det passar dem. Du behöver bara pausa ditt medlemskap så snart du registrerats. När det börjar bli dags för nya rakblad kan du aktivera medlemskapet och välja utskicksdag. Vårt system skapar sedan en order på fyra nya rakblad till dig och du kan återigen pausa ditt medlemskap, ända tills du behöver nya rakblad.


Svar

Rakning är en personlig grej och vi har därför gjort Razo så flexibelt och enkelt som det bara är möjligt – just för att vi ska tillfredsställa allas behov. Du kan när som helst pausa ditt medlemskap eller planera dina försändelser via kalendern under mina sidor.


Svar

Lika flexibelt som allt i livet bör vara – om du inte önskar att fortsätta med ditt medlemskap är det lätt att säga upp det helt utan framförhållning, genom att logga in på ’Mina Sidor’. Om du vill ta en paus, kan du när som helst pausa ditt medlemskap till dess att du behöver nya rakblad.


Svar

Har du fått ta del av kampanjpriser lägre än de som publicerats på Razo.se och endast få det som är överenskommet så kan du välja ’Förnya ej’. Det betyder att du enbart får det som lovades och inget mer. Vi ser till att kommande leveranser stoppas efter avtalade refillpaket skickats och sedan pausas det på obestämd tid. För att detta ska ske loggar du in på 'Mina sidor' och väljer 'Förnya ej' under medlemskap.


Svar

Har du fått ta del av kampanjpriser lägre än de som publicerats på Razo.se och fortfarande vill säga upp medlemskapet är du välkommen och kontakta kundtjänst på 08-777 25 10 eller info@razo.se så informerar vi er om villkoren för uppsägning samt ser till att medlemskapet sägs upp.


Svar

Medlemskapet har sagts upp enligt gällande köpvillkor. Det kan därför hända att vi hunnit skicka ut ett paket precis innan du pausat dina utskick. Är du osäker på om dina utskick pausats bör du stämma av det mot din orderhistorik på mina sidor. Du kan även kontakta kundtjänst på info@razo.se eller ringa 08-777 2510.


Provpaket


Svar

Självklart kan du det! Har du handlat på Razo.se är du inte förpliktigad att ta emot några leveranser utöver startpaketet. Du har full kontroll över ditt medlemskap – sätt ditt medlemskap på paus direkt om du önskar. När du registrerat ditt medlemskap, går du in på ’Mina sidor’ och väljer ’Pausa’. Det betyder att du inte mottar fler rakblad förrän du själv aktiverar medlemskapet igen. Du bestämmer om och när du ska ha fler rakblad. När rakbladen behöver fyllas på kan du aktivera medlemskapet igen från ’Mina sidor’. Här kan du även bestämma när vi ska skicka rakbladen. Du kan få dem skickade direkt eller skjuta på det till ett annat datum.


Svar

Självklart kan vi det! Har du handlat på Razo.se skickar vi din första refillrunda á fyra rakblad 21 dagar efter registrering och provperiod. Detta för att vi vill säkerställa att du inte står utan rakblad. Dock kan du alltid flytta fram datumet så långt in i framtiden som du själv önskar. Du bestämmer själv när och hur ofta vi ska skicka rakblad till dig igen. När du har registrerat ditt medlemskap, går du in på ’Mina sidor’ och senarelägger försändelsen via kalendern. Hur simpelt som helst!


Svar

Inga problem alls! Du har som utgångspunkt 21 dagar på dig att säga upp eller pausa ditt medlemskap, innan vi skickar nya rakblad till dig. Uppsägning och paus sker från ’Mina sidor’ under fliken ’Medlemskap’. Om du bestämmer dig för att komma tillbaka till oss vid en senare tidpunkt, kan du alltid återaktivera medlemskapet från ’Mina sidor’ igen. Du kommer vara jättesaknad!


Tipsa-programmet


Svar

Vi blir superglada när folk tipsar om oss! Om du får en kompis, familjemedlem eller någon annan du känner att bli prenumerant så ger vi er båda 70kr som kan utnyttjas för framtida refillpaket.


Svar

Du hittar det totala belopp som finns kvar att utnyttja på ’Mina sidor’. Genom att gå till ’Bjud in vänner’ i menyn kan du se hur många vänner som anslutit sig till Razo. Vilket i sin tur berättigar dig till kredit.


Svar

För att få rabatt måste din vän först påbörja medlemskapet.


Produkt


Svar

Våra rakhyvlar har fem rakblad gjorda av svenskt stål för en supernära rakning som alltid följer ditt ansikte. Dessutom har varje rakblad en precisionstrimmer för de svåråtkomliga områdena, fuktgivande vitamin-E och aloe vera strip samt hjul för ett mjukare glid.


Svar

Våra blad är väldigt hållbara, men om du rakar dig dagligen rekommenderar vi att du byter ut ditt blad en gång i veckan för att alltid ha en behaglig rakningsupplevelse. Detta gör så att din rakning alltid är lika behaglig och skonsam. Men det är förstås individuellt. Vill man ändra blad oftare eller mer sällan så ska man förstås göra det. Det är DIN upplevelse som räknas.


Svar

Vare sig det är skägget, benen eller huvudet som ska rakas så har vi sett till att du har tillgång till våra rakguider 24/7. Du hittar våra rakguider under fliken 'Guider'.